top of page

Een waaier aan mogelijkheden

Dorpsraad Terlanen

CONTACT

Geert Glas, Bollestraat 71 Terlanen

meer info

-

Ferm Terlanen

CONTACT

Marijke Dekock,
Abstraat 206 Terlanen

016 47 25 44‬

meer info

Ferm, dat is een enthousiast netwerk van 70.000 vrouwen in 800 lokale groepen in heel Vlaanderen. Neem deel aan boeiende workshops, doe mee met leuke activiteiten en geniet van fijne ontmoetingen. Zoek de activiteiten en de contactgegevens van een groep van Ferm in je buurt.

Koninklijke Fanfare Sint Michaël Terlanen

CONTACT

Leo Van den Wijngaert,
Leuvensestraat 23 Terlanen

0494 56 01 39‬

meer info

Wij zijn een heel dynamische vriendengroep van een veertigtal enthousiaste en gedreven muzikanten. Jong en minder jong samenbrengen en muziek maken is onze passie. Het repertoire is zeer gevarieerd, van licht klassiek tot pop. Alles staat onder de deskundige leiding van onze dirigent William Bill Coffindaffer. Ken je niet voldoende muziek? Geen nood, onze fanfare heeft een opleidingsaanbod en zorgt voor het instrument. Kom dan gerust eens langs op maandagavond of contacteer iemand van het bestuur op het nr. 0494 56 01 39 of ‭0470 65 26 30.)

Basket Club Terlanen Overijse

CONTACT

Peter Vandenberge

‭0495 65 82 94‬

meer info

BCT Overijse is de grootste basketbalclub van de druivenstreek. Het telt 11 ploegen, voor alle leeftijden tussen 6 en 66. Iedereen die van de sport houdt is welkom.

De thuiswedstrijden vinden plaats in sporthal Den Heurk. De trainingen in Den Heurk alsook in sporthal St-Martinus op de Brusselsesteenweg.

Meer info op www.bcto.be!

Kerkfabriek Sint Michiel

CONTACT

Bert Royackers, Leuvensestraat 206 Terlanen

meer info

-

Terlaangenaam

CONTACT

Abstraat Terlanen

0471 89 58 88‬

meer info

Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn zijn de eerste generatie kinderen uit de wijk Greengarden.

Intussen zijn we allemaal dertigers en wonen we niet meer bij onze ouders in de wijk, maar desalniettemin koesteren we de herinneringen en de vriendschappen die hier zijn ontstaan. Ook aan de wijkfeesten, ondertussen al meer dan 20 jaar geleden, denken we allemaal met veel plezier terug.

Niets is mooier dan oude bekenden terugzien, herinneringen ophalen en nieuwe mensen leren kennen. Want nieuwe mensen genoeg in deze wijk ;).

Daarom hebben we Terlaangenaam in het leven geroepen!

3 x 20

CONTACT

-

meer info

-

Vereniging Jong Terlanen

CONTACT

Lies Vandenbroecke, A. Michielsplein 1 Terlanen

meer info

-

Laanstroom

CONTACT

Fons Jena

meer info

De vereniging Laanstroom is tot stand gekomen omdat verschillende inwoners van Terlanen zich wilden inzetten om de oude watermolen van Terlanen te renoveren tot een kleine hydro-elektrische centrale. Dit project, die de naam 'Rivier wordt Stroom' heeft gekregen, is dus de kerntaak van de vereniging die momenteel uit de 7 stichtende leden bestaat.
De vereniging heeft eind 2015 met de steun van de gemeente Overijse een haalbaarheidsstudie laten uitvoeren. De studie toont aan dat de site veel potentieel heeft maar omdat de geproduceerde stroom voor het overgrote deel op het net moet geinjecteerd worden is het economische aspect niet vanzelsprekend. Aangezien er op het gebied van energievoorziening wat aan het veranderen is blijft Laanstroom overtuigd dat vroeg of laat het project financieel haalbaar wordt.

bottom of page