Wijkfeesten Terlaangenaam

Beste sympathisant van de wijk in Terlanen,

 

Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Carl, Leen, Willem, Jorgen, Alexander, Boris en Charlotte en wij zijn de eerste generatie kinderen uit deze wijk.

 

Intussen zijn we allemaal dertigers en wonen we niet meer bij onze ouders in de wijk, maar desalniettemin koesteren we de herinneringen en de vriendschappen die hier zijn ontstaan. Ook aan de wijkfeesten, ondertussen al meer dan 20 jaar geleden, denken we allemaal met veel plezier terug.

 

Niets is mooier dan oude bekenden terugzien, herinneringen ophalen en nieuwe mensen leren kennen. Want nieuwe mensen genoeg in deze wijk ;).

 

Daarom vonden we dat het tijd was om na al die jaren terug wijkfeesten te organiseren, en wel op zaterdag 24 mei 2014, op het grasterrein naast Kathleendreef 17.

 

Het programma is als volgt:

 

- 13u : kinderanimatie

- 16u : een welkom (terug) glaasje voor iedereen

- 18u : bbq (10 euro voor kinderen, 15 euro voor volwassenen)

- 20u : coverbandje

- 22u : feest

 

Om de barbecue in goede banen te leiden, zouden we jullie willen vragen om jullie in te schrijven en te betalen voor 15 mei. Daarna is het niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen.

 

- Kinderen = 10 euro

- Volwassenen = 15 euro

 

Het geld dient te worden overgeschreven op het rekeningnummer BE35 1448 7131 7637. Gelieve in de mededeling de bestelling te noteren.

 

 

We kijken er echt naar uit om jullie te mogen verwelkomen!

 

 

Warme groetjes,

 

Willem en Leen Vanherbergen, kinderen van de Kathleendreef 17

Jorgen Coene, kind van de Monicadreef 5

Boris Demarrez, kind van de Monicadreef 6

Alexander Janssens, kind van de Homeweg 17

Carl en Charlotte Ghekiere, kinderen van de Monicadreef 12

 

 

Ons bereiken kan via: info@terlaangenaam.be of via de evenementenpagina Wijkfeesten Terlaangenaam op facebook. Voeg jezelf gerust toe en volg de laatste updates!