top of page

Zonnebloemen- en vlaggenactie

Terlanen leeft!

 

En dat zal deze zomer zowel voor u als inwoner als voor de toevallige passant van ons dorp niet onopgemerkt blijven. In het kader van het “Cultuur in je buurt”-jaar brengen wij - en dat mag wel met het druilerige voorjaar - (quasi letterlijk) het zonnetje bij u in huis.

 

Op zaterdag 15 juni kreeg elk Terlanens gezin een zonnebloemplantje aangeboden in kader van de zonnebloemen-actie. De zonnebloemplantjes werden met liefde verzorgd op De Berken, dagcentrum voor volwassenen met een handicap in Overijse.

 

De zonnebloemen-actie kreeg heel wat aandacht in de regionale pers. Onderaan dit artikel kun je de tekst- en fotoreportage bekijken.

 

Bovendien mogen wij u met trots aankondigen dat er na acht jaar door onze huisvormgever Johan een nieuwe versie van deze Terlanen-vlag werd ontworpen die vanaf nu beschikbaar is. Het “Cultuur in je buurt”-jaar en de financiële steun van de gemeente vormden daar de perfecte aanleiding toe. De nieuwe vlaggen blijven groen-wit, een mooie verwijzing naar het groene karakter van ons dorp. De vlaggen zijn hier te bestellen.

 

 

Zonnebloemen-actie in de pers:

 

 

 

bottom of page