top of page

Bestellingen vlag Terlanen

U kent ze wel, de groen-witte vlaggen met daarop de woorden Terlanen T/Durft. Bij activiteiten hangen Terlanenaars ze uit het raam of aan een vlaggenmast in de tuin om de festiviteit extra in de verf te zetten. Zo geven ze ons dorp kleur.
Met trots mogen wij u aankondigen dat er na acht jaar door onze huisvormgever Johan een nieuwe versie van deze Terlanen-vlag werd ontworpen die weldra beschikbaar is. Het “Cultuur in je buurt”-jaar en de financiële steun van de gemeente vormden daar de perfecte aanleiding toe. De nieuwe vlaggen blijven groen-wit, een mooie verwijzing naar het groene karakter van ons dorp. Maar wist u trouwens dat groen en wit ook de kleuren zijn van de voormalige voetbalploeg van ons dorp, FC Terlanen? Een nieuwigheid is echter het silhouet van de turfboer, die sinds 2005 uitgroeide tot ons eigen dorpsstandbeeld, dat op de vlaggen zal prijken.
Maar liefst zes grote vlaggen zullen Terlanen een jaar prominent in ons dorp aanwezig zijn: ééntje aan Den Turf, een tweede aan de kerktoren van de St. Michielskerk en eentje op elke invalsweg naar ons dorp. Maar daarnaast is het ook mogelijk uw eigen, exclusieve (kleinere) vlag te bemachtigen.

 

Hoe

De vlaggen worden op zaterdagochtend 15 juni om 9u30 tijdens een officieel persmoment voorgesteld. Exemplaren kunnen daarna worden besteld via het dit formulier of op de nummers 02/688 15 93.

 

Klik hier om een vlag te bestellen.

bottom of page